RELAX, het is zomer!

RELAX, het is zomer!

Met dit heerlijke zomer weer denken we allang niet meer aan wintersport en staan onze skispullen op zolder te wachten tot de dagen weer korter worden en de avonden langer!

Extra genieten deze zomer!

We nemen het onszelf ieder jaar voor om extra te genieten van de zomer.
Zo veel mogelijk buiten zijn, lekker buiten eten, veel bbq-en met de familie en borrelen op het terras met vrienden. Op zonnige dagen lekker naar het strand of zwembad of een flinke wandeling in de prachtige natuur!

Vakantiestress

Maar…… met de drukte van alle dag is dat nog een hele uitdaging. Hoe haal je alles uit de zomer? Met een drukke baan, gevuld sociaal leven, familieaangelegenheden, school- en sportactiviteiten van de kinderen lijkt het soms onmogelijk.

Op dit moment zijn we dus druk met het voorbereiden van de vakantie, deadlines op het werk te halen en daarnaast proberen we in de sportschool nog snel in “summer shape” te komen! En van het idee alleen al, krijgen we het nog veel warmer!!

Welke Skihal?

Een skihal bezoeken, daar denk je niet direct aan in de zomer.
Toch kan het heel erg verfrissend zijn, het is in de skihal altijd lekker cool ( -7 graden) en met tropische zomertemperaturen is dat best lekker!
Naast skiën en/of snowboarden zijn er ook veel andere activiteiten in en rondom de skihallen die zeker de moeite waard zijn.
Dus geven je graag een paar tips!

SnowWorld Zoetermeer

Biedt deze zomer een crazy summer bbq arrangement aan. Dus boodschappen hoef je niet in huis te halen. ( dat scheelt weer tijd!) Lekker met vrienden op het zonovergoten terras plaatsnemen en genieten!

alpincenter bottrop

Heeft een heuse Biergarten, met uitzicht over het Ruhrgebied en een echte grillhütte waar de lekkerste braadworsten op gegrild worden. En zeg nou zelf,…dat Duitse bier smaakt echt fantastisch!

Snowworld Landgraaf

Europa’s grootste klimpark tref je in Snowworld Landgraaf.
Ga het avontuur aan op grote hoogte!
Het klimparcours heeft 6 routes en is toegankelijk vanaf 120 cm.
Met snelheden tot 50 km/u is dit een echte uitdaging!

Kempervennen

Ga je deze zomervakantie naar Center Parcs De Kempervennen?
Dan is een bezoek aan het naast gelegen Montana Snowcenter echt een aanrader. Deze skihal is de kleinste van ons land, maar voorzien van alle faciliteiten.

Dus doe eens gek deze zomer en RELAX! Ga er op uit met vrienden en familie. Maak van deze vakantie een perfecte herinnering!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×