GRATIS skiën

GRATIS skiën

in alpincenter Bottrop tijdens de TUI wintersportdag!

Kun je niet meer wachten tot het winterseizoen begint? Tui organiseert samen met Skihal.com, alpincenter Bottrop de TUI Wintersportdag op zondag 7 oktober. Op deze gezellige en sportieve dag kun je skiën, snowboarden en meer! En het leukste is,  de entree is helemaal gratis!

De TUI Wintersportdag beleef je samen

Dus kom met je familie en/of  vrienden en beleef samen deze unieke dag. De TUI Wintersportdag gaat om 10:00 van start en duurt tot het einde van de middag. Tijdens deze dag is er ook de mogelijkheid om skilessen te volgen en kunt u onder andere kiezen voor het all-inclusive upgrade ticket.  Een ideale gelegenheid om nog even te oefenen voor het echte wintersportseizoen aanbreekt en natuurlijk een super leuk excuus om er even een dagje op uit te gaan.

Win een clinic met Paralympisch snowboardkampioen Bibian Mentel!

Tijdens de TUI wintersportdag zal er ook een snowboard clinic worden verzorgd door niemand minder dan Bibian Mentel. De nu 45-jarige kampioene won de afgelopen vier jaar maar liefst 3 gouden medailles op de Paralympische Winterspelen en 4 gouden medailles op het Paralympisch WK snowboarden. En nu maak jij kans om deel te nemen aan deze clinic! Geef jezelf bij aankomst op de Winterdag op voor deze clinic, de winnaars zullen worden gekozen aan het begin van de middag.

Mis het niet!

Klik hier voor meer informatie en bestel direct je GRATIS tickets.

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×