Typisch Wintersport

Typisch Wintersport

Iedere vakantie, zomer en winter, zijn er wel een aantal typische gerechten die je echt niet mag missen en moet proeven! Iedereen die wel eens op wintersport is geweest in Oostenrijk, heeft het wel eens gegeten of heeft het voorbij zien komen in de gezellige Stubbe waar je tussen de middag graag even uitrust en je opwarmt.

Kaiserschmarrn

Je wintersportvakantie is niet compleet als je geen Kaiserschmarrn hebt gegeten.
Gelukkig is deze “oostenrijkse pannenkoek” te vinden op iedere menukaart. Vaak vergezeld met de in Rum gewelde rozijnen, poedersuiker, compote en appelmoes en meestal geserveerd in een typisch oostenrijkspannetje.

Heerlijk!

Toch is zo’n kant en klaar zakje, die je hier in Nederland bij de supermarkt kunt kopen, niet te vergelijken met deze echte Oostenrijkse specialiteit. Komt het door de hele wintersportsfeer, dat het thuis toch minder lekker lijkt te smaken?

Skihalle Neuss

Dan ben je nog nooit in Skihalle Neuss geweest!

In het prachtige á-la cart restaurant Salzburger Hochalm, met mooi uitzicht op de piste, bereiden ze hier de lekkerste alpin-gerechten. Versbereide Brettlejause, Hochalm Gröstl, Alm Burgers maar ook de klassieke Wiener Schnitzels staan op het menu!
En daar maken ze namelijk ook fantastische en echt originele Kaiserschmarrn, die echt net zo lekker is als in de Stubbe!

Indoor skihallen!

De directie van Skihal.com bezoekt de skihallen op skihal.com een paar keer per jaar en krijgt dan bij Skihalle Neuss standaard een portie Kaiserschmarrn mee naar kantoor.
Het is altijd dringen in de kantine, want voor je het weet is het weer op!
Wel erg goed voor de teamspirit!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×