Dé weg naar een groepscadeau

Dé weg naar een groepscadeau

(Her)ken je dat? Op je werk, met je vrienden of bij de vereniging..Altijd als er iets georganiseerd moet worden voor een gezamenlijk cadeau ben jij de ‘klos’. Jij regelt het allemaal wel weer. Eerst moet iedereen het eens worden over het bedrag, vervolgens gaan er 800 apps heen en weer over het cadeau zelf. Als dat allemaal uiteindelijk vast staat, ben jij degene die het moet kopen, het hele bedrag moet voorschieten om vervolgens een half jaar lang iedereen achter de broek aan te zitten om het geld te krijgen. Ok, tegenwoordig heb je Tikkie, maar ook een Tikkie verloopt 😉

The easy way

Maar waarom moeilijk doen als het nu ook makkelijk kan?! Kadonation.com is dé oplossing! Maak online een groepspotje aan, kies de reden voor het groepspotje, nodig mensen uit voor deelname, stel een deadline voor donatie en kies de kadopartner. Easy as that! Oh ja, en hoe leuk;  je kan het nog personaliseren, iedereen die een bijdrage heeft gedaan bedanken en alle (felicitatie)wensen afdrukken.

Kadopartner: Skihal.com

Wist je al dat Skihal.com nu één van de partners is waar je Kadonation.com voor kan gebruiken? Dus verras je vriend, collega, trainer, familielid of ieder ander met een super toffe Skihal.com giftcard – wie wordt daar nou niet blij van?

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×