Over ons

Skihal.com, 365 dagen per jaar sneeuwzeker!
Op onze website kun je elke dag terecht voor een compleet overzicht van alle skihallen in Nederland en Duitsland. Een toegangsbewijs aanschaffen is eenvoudig, zodat jij volledig ontspannen kunt beginnen aan een dag vol inspanning!

Wat kun je verwachten?
• Een compleet overzicht van alle mogelijkheden in alle skihallen in Nederland en Duitsland.
• Speciale acties en arrangementen
• Speciaal samengestelde groepsarrangementen.
• Speciale arrangementen voor scholen
• Een op maat samengesteld arrangement, afhankelijk van je behoeften en voorkeuren
• Een gevarieerde selectie van diverse wintersportreizen

Advies
Onze medewerkers geven je altijd een advies op maat. Ze zijn onafhankelijk, adviseren je oprecht en beantwoorden vakkundig je vragen zodat je altijd de juiste reservering maakt.

Gemak
Op skihal.com vind je een overzicht van alle skihallen in Nederland en Duitsland.
Onze helder en duidelijke menu structuur geven je alle informatie in een oogwenk waardoor je eenvoudig een goede keuze kunt maken.
Toegangstickets voor alle skihallen schaf je direct online aan en ontvang je binnen een paar minuten in je mailbox. Hierdoor voorkom je wachtrijen bij de kassa.
Sinds oktober 2016 voegen we daar een gevarieerd aanbod wintersportreizen aan toe. In samenwerking met Interhome.nl bieden wij je een gevarieerd en compleet aanbod wintersportreizen aan. Dus mocht je dag in één van de skihallen naar meer smaken dan maak je een keuze uit dit inspirerende aanbod.

Het achtergrondverhaal
De website skihal.com is onderdeel van Perfect Marketing & Sales B.V. uit Deventer. In 2000 won het bedrijf de eerste prijs in een door de overheid opgezette wedstrijd om internet te promoten bij bedrijven. De inmiddels bekende zoekfuncties bij het samenstellen van je vakantie deed alle harten sneller kloppen.
Door deze zoekmachine was het voor het eerst mogelijk om de sneeuwvakantie op maat samen te stellen op internet en was de database gevuld met vele accommodaties van diverse reisorganisaties. Echter was de touroperating, digitaal nog niet zover en was dit het begin voor de huidige site www.skihal.com.
Inmiddels brengen we jaarlijks vele Nederlanders naar de sneeuw in binnen en buitenland voor een unieke, sportieve maar bovenal onvergetelijk dag(en)!

Het team van skihal.com

skihal-collage1
Vragen bij bestellen?

Vragen bij bestellen?

Heb je vragen? Laat het me dan weten:) Groeten Rudi

Stel je vraag
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×