Ski Dubai

Wat is er nou gaver dan even te ontsnappen aan de zinderende hitte tijdens je vakantie en…een dagje te gaan skiën! En dat middenin een shoppingmall! Gek, gekker, gekst – groot, groter, grootst: Dat is Ski Dubai!

Ski Dubai is het eerste indoor ski-resort in het Midden-Oosten. Ski Dubai ligt in de luxe Mall of the Emirates. Het Ski Dubai beslaat een oppervlakte van ruim 225000m2, met maar liefst 3000m2 Snowpark en beschikt over 5 skipistes die variëren in moeilijkheidsgraad, hoogte en helling. De langste piste is 400 meter en heeft een hoogteverschil van meer dan 60 meter.

Ervaren skiërs kunnen hun skills showen op de enige indoor zwarte piste ter wereld. Maar ook beginners kunnen uitstekend oefenen op een van de andere afdalingen. Snowboarders kunnen helemaal los gaan op de Freestyle Zone.

De 4-persoons stoeltjeslift en de sleeplift brengen je in mum van tijd weer naar de top voor je volgende afdaling. Maar wellicht eerst nog even opwarmen in het sfeervolle Avalanche Cafe voor een warme chocomelk met een stuk taart!

Hou je niet van skiën of snowboarden? Geen punt! Er is zoveel te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van sleetje rijden of voor de thrillseakers onder ons: bobsleeën. Is dat allemaal nog niet gek genoeg? Kies dan voor de Giant Ball: in deze grote plastic bal rol/stuiter je naar beneden. Fun gegarandeerd!

De March of the Penguins is iets wat je gezien móet hebben, Je kunt je ticket dan ook upgraden naar een Polar Express Pass. Met dit ticket krijg je in een groep van 12 personen de kans om 40 minuten met twee pinguïns te ‘chillen’. Kijken of je het droog kan houden bij het afscheid nemen (spoiler: dat kan je dus niet…).

Bestel hier je tickets!

9bf912daeba44333a700900d497d0a8f
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×