Ski Dubai

Ski Dubai is het eerste indoor ski-resort in het Midden-Oosten. Ski Dubai ligt in de luxe Mall of the Emirates. Het Ski Dubai  beschikt over 5 skipistes die variëren in moeilijkheidsgraad, hoogte en helling. De langste piste is 400 meter en heeft een hoogteverschil van meer dan 60 meter.

Ervaren skiërs kunnen hun skills showen op de enige indoor zwarte piste ter wereld. Maar ook beginners kunnen uitstekend oefenen op een van de andere afdalingen. Snowboarders kunnen helemaal los gaan op de Freestyle Zone. De 4-persoons stoeltjeslift en de sleeplift brengen je in mum van tijd weer naar de top voor je volgende afdaling.

De March of the Penguins is iets wat je gezien móet hebben, Je kunt je ticket dan ook upgraden naar een Polar Express Pass. Met dit ticket krijg je in een groep van 12 personen de kans om 40 minuten met twee pinguïns te ‘chillen’.

Bekijk hier  onze skihalvergelijker ; maak je keuze voor jouw ideale skihal nog eenvoudiger!

Openingstijden

zondag t/m woensdag; 10.00 – 23.00 uur
donderdag: 10.00 – 00.00 uur
vrijdag: 09.00 – 00.00 uur
zaterdag: 09.00 – 23.00 uur

Tarieven & Tickets

  • Skipiste sessie; 2 uur toegang tot de ski piste, inclusief ski-uitrusting, met uitzondering van mutsen en handschoenen. Leeftijd: vanaf 3 jaar.
  • Polar Pass; onbeperkte toegang tot het Snow Park ( Sleeën, tubing en bobsleeën) & Giant Ball, 1 x gebruik van de Mountain Triller en stoeltjeslift + handschoenen, excl. ski-uitrusting. Leeftijd: vanaf 3 jaar.
  • Polar Express; Polar Pass  en keuze uit: Snow Bullet (indoor zipline), Discovery Lesson (ski les voor beginners) of Penguin Encounter (meet & greet de pinguïns). Leeftijd: vanaf 3 jaar

 

0570 662720

Aanvullende mogelijkheden

Skihal.com beschikt over een enthousiast en gedreven team met een passie voor wintersport. Ons team staat dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Extra info

Vanwege veiligheidsredenen mogen kinderen jonger dan 3 jaar niet naar binnen. Kinderen van 8 tot 14 jaar moeten vergezeld worden door een volwassene.

Houd er rekening mee dat je aan onze minimale vaardigheids- eisen moeten voldoen om toegang tot de hoofd piste te krijgen. Skiërs en snowboarders die niet aan deze eisen voldoen zullen lessen moeten nemen.

Zorg ervoor dat je een geldige ID-kaart bij je hebt. Toegang is alleen mogelijk met een identiteitskaart / paspoort.

Let op: de stoellift en Black Run zijn de eerste twee weken van de Ramadan gesloten.

Overnachten

Binnenkort meer info over onze overnachtingsmogelijkheden in Dubai.

Groepen & bedrijven

Binnenkort meer info over groepsarrangementen bij Ski Dubai.

Materiaal & Lessen

Afhankelijk van je gekozen ticket is ski/snowboard materiaal en alle nodige winterkleding inclusief (en je mag de sokken en handschoenen houden).

Acties & Arrangementen

Bekijk hier binnenkort alle acties en arrangementen

Ski Dubai

Ski Dubai

Sheikh Zayed Rd
Dubai Verenigde Arabische Emiraten
0570 662720
info@skihal.com

Social

Volg onze Facebookpagina

Deel je ervaring

Beoordeel je ervaring door het geven van minimaal 1 en maximaal 5 sneeuwvlokken:


Deel hierboven je ervaring en klik op versturen.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×