Veelgestelde vragen

Moet ik vooraf lessen reserveren?

Ja, het is noodzakelijk om de lessen vooraf te reserveren. Hiervoor kun je contact opnemen met onze helpdesk via 0570 662 720 of een mail sturen naar info@skihal.com.

Zijn de lessen voor zowel gevorderden als beginners?

Iedere skihal biedt lessen aan voor zowel gevorderden als beginners.

Mag ik eigen materiaal/kleding meenemen?

Voor alle skihallen geldt dat het dragen van eigen kleding en het meenemen van eigen materiaal geen probleem is. Ga naar de desbetreffende skihal voor kosten van het huren van materiaal/kleding.

Welke kleding moet ik dragen?

In verband met de kou is het verstandig skikleding te dragen. Ben je niet in het bezit van skikleding dan voldoet een spijkerbroek en warme jas prima. Tip: zorg voor droge kleding na je bezoek aan de piste. Handschoenen zijn verplicht!

Zijn de aangeboden tickets seizoens- of daggebonden?

Dit verschilt per skihal. Bij Alpincenter Bottrop zijn de geboekte tickets geldig voor de dag welke je hebt geselecteerd. Bij alle andere skihallen staat bij elke ticketvariant aangegeven tot en met wanneer de tickets geldig zijn.

Vanaf welke leeftijd geldt een kinderticket?

Dit verschilt per skihal. Elke ticketvariant geeft aan vanaf welke leeftijd een ticket geldig is.

Kan ik zowel online als per telefoon tickets reserveren?

Je vindt een uitgebreid aanbod van tickets welke online te reserveren zijn. Wil je echter een groepsreservering van meer dan 20 personen dan dien je telefonisch contact op te nemen met onze help-desk via info@skihal.com en/of 0570 662 720

Ik heb een groepsreservering gemaakt maar wil annuleren. Is dat mogelijk?

Onderstaande annuleringskosten zijn uitsluitend van toepassing op groepsreserveringen (en niet op online reserveringen):

– Bij volledige annulering meer dan 28 werkdagen voor de evenementdatum is de klant gehouden 60% van de totale reserveringswaarde te betalen.
– Bij volledige annulering van 27 tot 21 werkdagen voor de evenementdatum is de klant gehouden 75% van de totale reserveringswaarde te betalen.
– Bij volledige annulering van 20 tot 11 werkdagen voor de evenementdatum is de klant gehouden 80% van de totale reserveringswaarde te betalen.
– Bij volledige annulering van 10 tot 6 werkdagen voor de evenementdatum is de klant gehouden 85% van de totale reserveringswaarde te betalen.
– Bij volledige annulering van 5 werkdagen of minder voor de evenementdatum is de klant gehouden 100% van de totale reserveringswaarde te betalen.

Hoe krijg ik de gereserveerde tickets toegezonden?

Na aankoop van het ticket op de website krijg je een e-mail bevestiging met daaraan een bijlage: het e-ticket. Dit e-ticket is je toegang tot de betreffende skihal. Print het e-ticket en geef het af bij de kassa van de skihal. Het e-ticket met unieke barcode wordt gescand en kan in alle gevallen maar één keer gebruikt worden. Het dupliceren van e-tickets is daarom zinloos, gekopieerde tickets bieden geen toegang! Houd de code scanbaar: pas op met vouwen, vuil en vocht.

Wanneer krijg ik mijn e-tickets?

Zodra de bestelling volledig is afgerond. Na een succesvolle betaling ontvang je binnen 30 minuten een bevestiging per e-mail met tickets in de bijlage.

Ik krijg geen e-mail bevestiging en tickets toegezonden. Wat nu?

We verzoeken je allereerst om te controleren of de betaling van de reservering correct is verlopen. Is dit het geval en heb je na een half uur nog steeds niks ontvangen, neem dan contact op met onze helpdesk. Het kan ook zijn dat je tickets in de spambox zijn geplaatst. Is onze klantenservice niet bereikbaar? Stuur via Facebook even een berichtje en wij helpen je graag verder!

 

Kan ik het ticket op mijn mobiele telefoon ontvangen?

Het is niet mogelijk om het ticket op je mobiele telefoon te ontvangen.

Zijn de door mij bestelde tickets persoonsgebonden?

Het ticket staat niet op naam waardoor het mogelijk is bij verhindering de tickets aan andere personen over te dragen.
Het handelen in tickets is ten strengste verboden.

Kan ik mijn online reservering nog annuleren?

Online reserveringen zijn een directe overeenkomst tussen de klant en skihal.com. Online reserveringen kunnen daarom niet geannuleerd worden.

Kan ik mijn bestelde tickets ook bij een andere skihal inleveren?

Nee, dat is niet mogelijk. Iedere skihal biedt een diversiteit van tickets aan, waarvoor andere uurtarieven gelden.

Welke betalingsmogelijkheden biedt skihal.com?

Skihal.com biedt iDEAL als betalingsmethode op de website. Via internetbankieren kun je via een van de deelnemende banken direct je betaling voldoen.

Betaal ik reserveringskosten?

Je betaalt €0,79 aan reserveringskosten per ticket.

Ik heb een opmerking, vraag of klacht. Bij wie kan ik terecht?

Met al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze helpdesk via 0570 662 720 of via info@skihal.com. We zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17.30 uur. In het weekend en op feestdagen zijn wij gesloten.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×